Saffran diet

Gå ner i vikt med saffran
Liksom andra behandlingar inom viktminskning, är saffran inte ett universalmedel som fixar och gör att du kan mumsa potatischips på soffan medan kilona smälta bort. Det har dock egenskaper som kan hjälpa till att motiverad en diet och gå ner i vikt med framgång och mycket enklare än endast bantning.

"Nutrition Research" publicerade en studie i 2010 som fann småätandets tendenser i vissa överviktiga människor reduceras med en daglig dos av 176.5mg av saffrans extrakt. Kvinnorna i denna studie har gått ner en större andel vikt än de i studien som inte tog saffran extraktet.

Saffran har länge setts som ett effektivt botemedel mot depression och övergripande som humör förstärkare. En undersökning från 2006 visade en signifikant förbättring i tillståndet hos deprimerade deltagare i studien, efter att ha tagit saffran i bara sex veckor. I allmänhet kommer en person som har en mer positiv syn på livet bli mer framgångsrik tillsammans med diet och motion.

Saffran har också befogenhet att lugna och slappna av en person, och göra vardagens stress lite mindre stressande. Även detta kan vara en betydande bidragande faktor till en persons framgång i att förlora vikt. När du känner dig lugn, avslappnad och glad, tenderar du också vara mer aktiv, som också är en viktig faktor för att framgångsrikt gå ner i vikt.

Om du väljer att använda saffran för att hjälpa dig gå ner i vikt, se till att välja saffran av högsta kvalitet för att vara säker på att dina ansträngningar kommer att löna sig. Saffran med låg kvalitet har inte den rätta koncentrationen av de helande egenskaper den hög kvalitativa saffranen har. Som med det mesta i livet, får du vad du betalar för när de köper saffran hos oss.